Fitness

Fitness is een manier van trainen waarbij gebruik wordt gemaakt van cardio apparatuur en kracht toestellen. Op de cardio apparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers en fietsen. Kunt U uw lichamelijke uithoudingsvermogen trainen. Op de krachttoestellen kunt u verschillende spiergroepen trainen.

Er zijn verschillende doelen die je met fitness kunt bereiken:

  • vetverbranding
  • spierversteviging
  • conditie verbeteren
  • spierontwikkeling
  • revalidatie

U kunt in uw eigen tempo trainen. Goede begeleiding is belangrijk om op een veilige manier te trainen. Bij de eerste afspraak zullen we samen gaan bespreken wat uw doelen zijn en tevens wordt er op eventuele klachten en blessures gelet. Er wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Elke 6 weken kunt het u het schema laten aanpassen door ons. Dit raden wij sterk aan, omdat uw lichaam na een aantal weken gaat wennen aan de trainingsprikkels. U heeft dan een nieuw schema nodig om weer vooruit te gaan.

Onze begeleiders geven aanwijzingen en adviezen voor de instellingen van apparatuur en het uitvoeren van de oefeningen.

We bieden ook groepstrainingen aan. U werkt aan spierversteviging en conditieverbetering.  In 60 minuten, welke vooraf wordt gegaan door een warming-up, traint u in groepsverband al de spiergroepen onder begeleiding van een instructeur. Deze groepstraining wordt afgesloten met een cooling-down.

Tevens bieden wij onze leden voedingsadviezen aan en kunt u zich laten wegen door onze instructeurs. Wij kunnen een complete bodyscan uitvoeren om zo uw lichamelijke conditie te meten en om de doelen te bereiken die u graag wilt.

Al deze begeleidingen en adviezen zitten inbegrepen bij elke abonnementsvorm!